Om mine malerier og mig selv

Jeg har malet oliemalerier i 1960-erne og 70-erne. Stoppede da karieren som statsautoriseret revisor og familielivet med børnene tog al min tid.

Er begyndt igen her i 2018. Har deltaget i et kunstkursus hos Tanit kunstkurser, hvor jeg har lært en hel del om farvesammensætninger, komplementære farver og andre tekniske deltaljer. Desuden deltaget i kursus arrangeret af Kunstnerfarver.dk med Charlotte Farup Orth. Desuden en uge på Sicilien med Charlotte som instruktør.

Sælger gerne mine malerier, som alle er akrylmalerier i forskellige størrelser. Har allerede solgt nogle stykker. Et par stykker efter bestilling.  Har fornyelig udsmykket nogle vægge med malerier i stærke farver direkte på væggene i 2 opholdsstuer på plejeboligerne Louiselund i Hørsholm.

Hjemmesiden er: torbenfriislarsen.dk

Min mailadresse er: torben@torbenfriislarsen.dk